понеділок, 18 квітня 2011 13:12

Андрій Шевченко може завершити кар'єру в Америці - ЗМІ

Андрій Шевченко може завершити кар'єру в Америці - ЗМІ

Капітан національної збірної України, форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко може завершити кар'єру в Major League Soccer - головної професійної футбольної лізі США і Канади, пише fichajes.net.

За даними інтернет-видання, інтерес до українського бомбардира виявляє не один американський клуб, а найбільш конкретну пропозицію начебто підготував новачок MLS "Ванкувер Вайткепс", який зараз займає п'яте місце в Західній конференції чемпіонату.

Як зазначає fichajes.net, MLS вже давно приваблює вікових гравців можливістю продовжити кар'єру і отримувати непогану зарплату. У різний час тут виступали такі зірки світового футболу як Пеле, Христо Стоїчков, Юрген Клінсман, Лотар Маттеус, Юрій Джоркаєфф, Роберто Донадоні, а нині в американській лізі грають, зокрема, Девід Бекхем ("Лос-Анджелес Гелексі") і Тьєррі Анрі ("Нью-Йорк Ред Буллз").

Нагадаємо, Андрій Шевченко повернувся до київського "Динамо" з лондонського "Челсі" наприкінці серпня 2009 року, підписавши з клубом контракт за схемою 2+1. З моменту повернення футболіст зіграв за київський клуб 35 матчів, забивши при цьому 14 голів.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко може завершити кар'єру в Америці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути