неділя, 14 червня 2009 18:52

Андрій Шевченко коштує так само, як Огнен Вукоєвич

Андрій Шевченко коштує так само, як Огнен Вукоєвич

Трансферна вартість нападаючого збірної України Андрія Шевченка зменшилася більш ніж в п"ять разів і складає зараз щось близько семи мільйонів євро, які за Шеву готова викласти "Рома" на чолі зі своїм неповторним президентом Роселлою Сенсі.

В усякому разі, про це повідомляють італійські ЗМІ і, зокрема, Corriere dello Sport, яка стверджує, що "Рома" це як і раніше єдиний клуб, що виявляє зацікавленість в послугах форварда лондонського "Челсі". При цьому сам 32-річний футболіст, який провів, як відомо, останній сезон в "Мілані" в оренді, нібито згоден на зменшення своєї зарплати, яка в "Челсі" складала 6,5 мільйонів фунтів (7,6 млн. євро) на рік.

У випадку, якщо Шевченко таки переїде з Лондона до Риму за вищезазначену суму в сім мільйонів євро, то порівняно з 2006 роком, коли "Челсі" виклав за нього "Мілану" 30 мільйонів фунтів (трохи більше 35 млн. євро), трансферна вартість капітана збірної України зменшиться більш ніж в п"ять разів.

До речі, приблизно стільки ж київське "Динамо", президент якого Ігор Суркіс не раз заявляв про своє бажання повернути Шеву в "рідні пенати", заплатило рік тому за хорватського півзахисника Огнена Вукоєвича...

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко коштує так само, як Огнен Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути