середа, 13 липня 2011 15:59

Андре може перейти до "Дніпра"

Андре може перейти до "Дніпра"

Нападник Андре найближчим часом може стати гравцем "Дніпра", зайнявши місце основного нападника в тактичній побудові головного тренера дніпропетровської команди Хуанде Рамоса, повідомляє football24.

Андре, який останні півроку провів в оренді у французькому "Бордо", повернувся до Києва, де в даний час тренується за індивідуальною програмою під наглядом Віченцо Пінколіні.

Поки бразильський форвард набирає необхідні фізичні кондиції, президент динамівців Ігор Суркіс намагається працевлаштувати свого нападника. Раніше Юрій Сьомін заявив, що не розраховує на форварда як на футболіста основної обойми.

Становище Андре в команді погіршилося після того, як "Динамо" підписало нігерійського форварда Брауна Ідейє, який забрав собі 11-й номер, який раніше належав бразильцеві.

Нагадаємо, "Дніпро" останнім часом тісно співпрацює в трансферному плані з "Динамо": вже був придбаний нападник Роман Зозуля. Також команда вела переговори про перехід захисника Євгена Хачеріді.

Зараз ви читаєте новину «Андре може перейти до "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути