субота, 22 жовтня 2011 15:50

Анастейша 45 хвилин співатиме на відкритті "Арени Львів"

Анастейша 45 хвилин співатиме на відкритті "Арени Львів"

Американська поп-зірка Анастейша, яка 29 жовтня буде відкривати новозбудовану "Арену Львів", дасть повноцінний концерт щонайменше на 45 хвилин. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив генеральний продюсер церемонії відкриття стадіону Олексій Батьковський.

Він розповів, що, окрім основного виступу, можливо співачка заспіває ще 1-2 пісні на біс.

"Планується, що в день відкриття у Львові буде мінусова температура і можливо сніг. Тобто Анастейша дасть живий концерт на морозі", - каже митець. Творець шоу хоча і не називає суму гонорару американки, однак наголошує, що це абсолютно адекватна ціна, яка набагато нижча ринкової.

"Їй сподобалося шоу, яке ми організували на НСК. Коли зірка дізналася, що ті ж самі люди будуть готувати відкриття львівського стадіону, вона погодилася зробити концерт", - акцентує генеральний продюсер шоу.

За словами організаторів, під час урочистої церемонії на полі стадіону стоятиме сцена у вигляді фортеці. Саме з неї перед глядачами і з'явиться Анастейша.

"Ми все зробимо весело і драйвово. На дворі буде прохолодно, тому уся програма буде тривати не більше 2-х годин", - зазначив шоумейкер. Він також повідомив, що окремий номер для себе запланувала українська співачка Руслана.

"Її виступ буде яскравий, інтерактивний, у ньому буде задіяний глядач", - резюмує Олексій Батьковський.

Як він розповів, до початку церемонії перед входом в "Арену Львів" виступатимуть львівські артисти, серед яких Владислав Левицький, Наталка Карпа, Андріана та інші.

Нагадаємо, урочиста церемонія відкриття львівського стадіону Євро-2012 пройде 29 жовтня. Захід розпочнеться о 19.30.

Постановка церемонії відкриття "Арени Львів" буде базуватися на розповіді про яскраві моменти історії міста Лева. Ідея програми заходу дещо схожа до тієї, яка була присутня в сценарії відкриття НСК "Олімпійський". А тому, як і на НСК, львівське шоу буде цікавим для усіх вікових груп населення – для кожного глядача буде своя картинка.

Для прикладу, якщо ви любите танці, то під час шоу глядач побачить його різні варіанти – від фольклорного до сучасного та креативного. Творцями церемонії стануть режисери Андрій Єрьомін, Анюта Славська, Ярослав Федоришин, Євген Кулаковський та Ярослав Бельов.

Зараз ви читаєте новину «Анастейша 45 хвилин співатиме на відкритті "Арени Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути