Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 16:19

Ян Коллер таки гратиме в російському чемпіонаті

"Крилья Совєтов" підтвердили інформацію про підписання контракту з нападаючим збірної Чехії Яном Коллером. Президент клубу Ігор Зав"ялов заявив, що всі питання з переходом Коллера вирішені, повідомляє sports.ru з посиланням на офіційний сайт клубу.

На чемпіонаті Європи-2008 35-річний форвард зіграв три матчі і забив один гол. Останній сезон Ян Коллер провів в німецькому "Нюрнберзі", 14 разів зігравши в основному складі і записавши на свій рахунок 2 голи. До "Нюрнберга" виступав за чеську "Спарту", бельгійські "Локерен" і "Андерлехт", німецьку "Боруссію" з Дортмунда, та французький "Монако".

За свою кар"єру Ян Коллер виграв безліч трофеїв: чемпіон Чехії (1995), володар Кубка Чехії (1996), чемпіон Бельгії (2000, 2001), володар Суперкубка Бельгії (2000), володар Кубка Бельгійської ліги (2001), чемпіон Німеччини (2002), фіналіст Кубка УЄФА (2002), кращий бомбардир в історії чеської збірної всіх часів (55 голів), кращий бомбардир чемпіонату Бельгії (1998-1999), володар бельгійської "Золотої бутси" (кращий футболіст країни - 2000).

За підсумками одного з турів сезону-2002/2003 Ян Коллер був визнаний кращим воротарем бундесліги - форвард "Боруссії" зайняв місце вилученого з поля голкіпера і успішно відбив декілька ударів півзахисника мюнхенської "Баварії" Міхаеля Баллака, не пропустивши жодного м"яча.

Зараз ви читаєте новину «Ян Коллер таки гратиме в російському чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути