середа, 03 серпня 2011 12:40

Американський боксер готовий битися зі своєю бабусею за півтора мільйона доларів

Американський боксер готовий битися зі своєю бабусею за півтора мільйона доларів

Американський боксер-професіонал Дерріл Каннінгем заявив, що він погодився би провести бій зі своєю рідною бабусею, якби йому заплатили півтора мільйона доларів, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. За словами Каннінгема, після бою він як і раніше ставився б до неї з великою повагою. Заява боксера носила несерйозний характер.

Каннінгем заговорив про поєдинок з бабусею, коментуючи відмову від бою з ним колишнього чемпіона світу американця Келлі Павліка (на фото). Павлік розглядав зустріч з Каннінгемом, як один з етапів підготовки до бою з румуном Лучаном Буте. Проте, дізнавшись, що за поєдинок з Буте він отримає близько півтора мільйонів доларів, Павлік скасував обидва бої.

Каннінгем вважає, що насправді Павлік відмовився від бою з ним, бо зрозумів, що його чекає зустріч із серйозним суперником. За словами Каннінгема, команда Павліка з'ясувала, що він становить велику загрозу для колишнього чемпіона світу.

Бій Павлік - Каннінгем повинен був відбутися 6 серпня в Янгстауні, рідному місті Павліка. У разі перемоги Павлік повинен був зустрітися з Буте, який володіє титулом чемпіона в категорії до 76,2 кілограма за версією IBF (Міжнародна федерація боксу).

Зараз ви читаєте новину «Американський боксер готовий битися зі своєю бабусею за півтора мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути