понеділок, 14 вересня 2009 11:08

Американський боксер домагається поєдинку з "сестрами" Кличко

Американський боксер домагається поєдинку з "сестрами" Кличко

Американський боксер Джеймс Тоуні сказав, що він має намір провести свій наступний бій з "однією з сестер Кличко". 41-річний Тоуні заявив, що він відчуває себе так, як ніби то йому 21 рік.. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.

В ніч з 12 на 13 вересня в американському місті Темекула Тоуні переміг технічним нокаутом в другому раунді свого співвітчизника Меттью Грієра. Тоуні, який у минулому ставав чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, повернувся на ринг після майже річної перерви.

На бій з Грієром Тоуні вийшов з вагою 99 кілограмів - найнижчою з того часу, як він в жовтні 2003 року дебютував у важкій вазі з перемоги над Евандером Холіфілдом. У першому раунді Тоуні відправив Грієра в нокдаун, а в другому раунді провів серію ударів і змусив рефері зупинити поєдинок.

Тоуні заявив, що, скинувши вагу, відчуває себе набагато краще, ніж раніше. Американець підкреслив, що якщо йому вдасться домовитися про бій з Кличком, він скине свою вагу до 95,5 кілограма.

Віталій Кличко 26 вересня проведе поєдинок з американцем Крісом Арреолою. Що стосується Владимира Кличка, то його наступний бій запланований на початок 2010 року. За неофіційними даними, суперником Кличка-молодшого стане американець Еді Чемберс.

Тоуні провів на професійному рингу 83 бої. Американський боксер здобув 72 перемоги (44 - нокаутом), зазнав шість поразок і три бої звів внічию. Ще два поєдинки за участю Тоуні були визнані такими, що не відбулися.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Американський боксер домагається поєдинку з "сестрами" Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути