понеділок, 05 вересня 2011 11:48

Американські коментатори відкрили для себе "бесподобний" теніс Долгополова

Американські коментатори відкрили для себе "бесподобний" теніс Долгополова

Вперше за 12 років український тенісист пробився в 1 / 8 фіналу US Open. Останній раз так далеко забирався Андрій Медведєв у 99-му. Олександр Долгополов з другої спроби пройшов у четверте коло американського "шолома". Рік тому Саша зачохлився тут вже в першому раунді.

"Чудовий! Незрівнянний! Шикарний теніс Долгополова! І цьому хлопцю лише 22 роки! Супер, суперталант!" - Дивувалися весь матч американські телекоментатори. На тлі манери гри хорвата Іво Карловича українець виділявся, повідомляє Сегодня.

Ейсів не найвищий Долгополов (180 см) подав стільки ж, скільки гігант з Хорватії (208 см) - 22. Після суботи ці двоє очолювали список ейсменов Відкритого чемпіонату США-2011: у Іво після трьох матчів - 74, у Саші - 45. Але у Долгополова, на відміну від хорвата, тепер буде і четвертий матч проти першої ракетки світу Новака Джоковіча.

"З Карловичем я зіграв так, як потрібно для перемоги (6:7, 6:2, 6:4, 6:4). Плюси в грі проти такого високого тенісиста - на задній лінії у мене була перевага. Мінуси - при такій подачі , як у Іво, навіть показуючи супергру, можна програти, і до тай-брейка краще не затягувати, - зізнався "Сегодня" Долгополов. - Захват коментаторів? Мої матчі тут не транслюють, та й у США в мене ще не було хороших результатів ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: US Open. Долгополов пройшов третє коло і вийшов на Джоковича

Суперник Саші в четвертому колі визначався у матчі Джоковича проти Давиденка. Серб легко виграв - 6:3, 6:4, 6:2, станцював після матчу і сказав декілька слів про Долгополова: "Думаю, хард - його улюблене покриття. Він грає дуже активно, і у нього потужна подача".

"Вболівав за Джоковича. Я з ним ще не грав і не виступав тут на центральному корті. Так що хотілося вийти на матч з Новаком. Думаю, мені це буде дуже корисно", - говорить Долгополов.

Вихід в 1 / 8 одинчоки і програш у першому колі пари принесли Саші 115 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Американські коментатори відкрили для себе "бесподобний" теніс Долгополова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути