пʼятниця, 02 вересня 2011 10:14

Теніс. Долгополов вирвав путівку до третього раунду US Open

Теніс. Долгополов вирвав путівку до третього раунду US Open

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов до третього раунду Відкритого чемпіонату США. У матчі другого кола киянин, посіяний під 22-м номером, в наполегливому матчі зломив опір італійця Флавіо Чиполи: 6-0, 7-5, 2-6, 5-7, 6-4. Наступним суперником Олександра стане хорват Іво Карлович, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

Сергій Бубка завершив свої виступи в одиночному розряді. У другому раунді українець поступився одинадцятий ракетці турніру французу Жо-Вілфрід Цонга: 3-6, 5-7, 2-6.

Сестри Олена і Катерина Бондаренки впевнено подолали стартовий бар'єр парних змагань. У матчі першого раунду українки розгромили американсько-румунську пару Фальконі/Галловіц-Холл: 6-1, 6-0.

Марія Коритцева також продовжує боротьбу в парному розряді. У матчі першого раунду українсько-білоруський дует Коритцева/Пучек обіграв румунсько-словацький пару Дулгеру/Рибарікова: 6-4, 6-4. Наступними суперницями Марії та Тетяни стане австралійсько-американська пара Гайдошова/Маттек-Сендс (16).

Українець Сергій Стаховський і росіянин Михайло Южний вийшли у другий раунд парних змагань. У стартовому матчі вони розгромили голландсько-румунський пару Хаас/Ханеску: 6-1, 6-2. Наступними суперниками Стаховського і Южного стануть Ерік Буторак (США) і Жан-Жюльєн Роже (Нідерландські Антильські острови), посіяні під 8-м номером.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов вирвав путівку до третього раунду US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути