четвер, 16 червня 2011 08:44

Американська баскетболістка порвала і викинула в унітаз російський паспорт

Американська баскетболістка порвала і викинула в унітаз російський паспорт

Американська баскетболістка Келлі Міллер, яка має також російське громадянство, розірвала свій російський паспорт і викинула його в унітаз. Про це 15 червня розповіла генеральний менеджер жіночої збірної Росії Оксана Рахматулліна, пояснюючи відсутність у команді натуралізованих баскетболісток, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Коли і за яких обставин Міллер викинула російський паспорт в унітаз, Рахматулліна не уточнила. За її словами, за збірну Росії повинні грати тільки ті натуралізовані гравці, які "принаймні з повагою ставляться до нашої країни і хочуть виступати за збірну".

31-річна Міллер з 2005 по 2010 роки виступала за російський клуб "Спарта & К" з підмосковного Видного (раніше команда називалася "Спартак"). Вона отримала російське громадянство і має право грати за збірну Росії.

Крім Міллер натуралізованими росіянками є ще три американські баскетболістки - Беккі Хеммон, Деанна Нолан та Епіфані Прінс. За збірну Росії грала тільки Хеммон.

Прес-конференція, на якій Рахматуллина розповіла про інцидент за участю Міллер, була присвячена чемпіонату Європи, який пройде з 17 червня по 3 липня в Польщі. До складу збірної Росії не потрапив ніхто з натуралізованих американок.

Зараз ви читаєте новину «Американська баскетболістка порвала і викинула в унітаз російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути