Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 13:19

Американка побила світовий рекорд Ісинбаєвої

Американка побила світовий рекорд Ісинбаєвої
Дженніфер Сур встановила рекорд на чемпіонаті США ФОТО: АР

Американка Дженніфер Сур побила світовий рекорд у стрибках з жердиною у приміщеннях, на один сантиметр перевищивши досягнення росіянки Олени Ісинбаєвої.

Чемпіонка Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, виступаючи на національному чемпіонаті, стрибнула на 5 метрів 2 сантиметри, поліпшивши досягнення росіянки Олени Ісинбаєвої, встановлене в лютому 2012 року, на один сантиметр.

"Я відчувала дуже великий психологічний тиск, але знала, що якщо буду сконцентрована і правильно технічно виконаю стрибок, то все вийде. Я розуміла, що потрібно просто робити свою справу", - наводить слова 31-річної спортсменки РІА "Новости".

Сур усьоме виграла чемпіонат США в приміщенні. На відкритому повітрі спортсменка ставала кращою в своїй країні п'ять разів. У 2008 році Сур стала другою як на чемпіонаті світу в приміщенні, так і на Олімпійських іграх, де поступилася Ісинбаєвій.

Зараз ви читаєте новину «Американка побила світовий рекорд Ісинбаєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути