Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2009 10:11

Ісинбаєва отримала премію принца Астурійського

Ісинбаєва отримала премію принца Астурійського
Російській спортсменці Олені Ісінбаєвій вручена престижна премія принца Астурійського, заснована фондом, очолюваним спадкоємцем іспанського престолу.

Урочиста церемонія вручення премій, на якій була присутня Ісинбаєва, відбулася ввечері 23 жовтня в місті Ов"єдо на півночі Іспанії, повідомляється на сайті Фонду.

Премія принца Астурійського щорічно вручається у восьми категоріях, у тому числі за спортивні досягнення. Володарями премії можуть стати як іспанці, так і громадяни інших країн.

У категорії "Спорт" премію принца Астурійського в різні роки одержували знаменитий гонщик "Формули-1" Міхаель Шумахер і багаторазовий переможець велогонки "Тур де Франс" Ленс Армстронг.

Лауреатам премії принца Астурійського вручається чек на 50 тисяч євро і приз, створений за ескізами Хуана Міро. Володарем премії за 2009 рік в області літератури став албанський письменник Ісмаїл Кадаре. Премію в області архітектури отримав британець сер Норман Фостер.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва отримала премію принца Астурійського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути