неділя, 20 грудня 2020 11:09

"Американці не в захопленні від Кличків"

 

В липні 2011 року Володимир Кличко переміг британця Девіда Хея і об'єднав три чемпіонські титули у надважкій вазі. В жовтні того ж року нинішній член Міжнародної зали боксерської слави підписав угоду про проведення наступного бою з колишнім французьким чемпіоном світу у першій важкій вазі за двома версіями Жаном-Марком Мормеком. Бій запланували провести 20 грудня 2011 року. Але згодом через хворобу Володимира перенесли на 3 березня 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець вперше вийшов на чемпіонський бій

20 грудня 2011 року портал Sportbox.ru опублікував інтерв'ю з тренером Мормека, відомим американським спеціалістом Кевіном Руні, який раніше тренував Майка Тайсона. Він розповів, як американські вболівальники сприймають стиль братів Кличків.

- Американці не в захопленні від Кличків, але головним чином тому, що ті сповідують європейський стиль боксу, - зазначив тренер. - В Америці вважається правилом не найкращого боксерського тону, якщо ви працюєте тільки лівою, періодично підключаючи праву. Це дуже засмучує американців. З іншого боку, у Володимира відмінний "відбійний" джеб, він добре працює правою, а тому є дуже небезпечним бійцем.

Американці не в захопленні від Кличків, бо ті сповідують європейський стиль боксу

Кевін Руні запевнив, що Жан-Марк Мормек добре вивчив та освоїв стиль Майка Тайсона в його кращі роки і що йому до снаги перемогти Володимира Кличка.

Двобій Кличка з Мормеком відбувся в німецькому Дюссельдорфі і тривав неповні 4 раунди. Претендент так і не зумів створити чемпіонові жодних проблем. Кличко-молодший на очах у присутніх в залі земляків Мормека — кіноакторів Жана-Поля Бельмондо і Жана Рено — здобув ювілейну, 50-ту, перемогу нокаутом.

Наступні рази Жан-Марк Мормек виходив у ринг 2014 року - провів два поєдинки і завершив спортивну кар'єру у віці 42 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Американці не в захопленні від Кличків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути