вівторок, 02 січня 2007 16:15

Алонсо не покине "Енфілд"

Іспанський півзахисник "Ліверпуля" Хабі Алонсо, 25 років, заявив, що не збирається покидати "Енфілд Роуд" і переходити до мадридського "Атлетико", повідомляє Футбол.ua.

У останні дні 2006 року в іспанських ЗМІ з"явилася інформація, що після закінчення сезону мадридський "Атлетико" поповниться хавбеком "Ліверпуля" Хабі Алонсо. "Матрацники" дійсно цікавилися баском і навіть виходили на зв"язок з його агентом.

Але
Хабі Алонсо відразу ж відкинув можливість свого переїзду до Мадрида.
- У мене контракт з клубом, який я маю намір виконати до кінця. Мене влаштовує в "Ліверпулі", і я абсолютно не думаю про перехід до іншого клубу, - заявив один з лідерів "червоних".

На цьому "Атлетико" може для себе питання з баскським футболістом вважати закритим. Алонсо повністю зосереджений на англійській першості, і навіть матчі Ліги чемпіонів його зараз мало хвилюють.

- Про "Барселону" я і мої партнери в даний час не замислюємося. Ці ігри ще дуже далеко, щоб тримати їх на думці. Сперше треба гідно пройти нинішній відрізок чемпіонату, а потім вже і готуватимемося до Ліги. Нехай "Барса" дуже сильна, але в матчах на виліт статися може все, що завгодно, - підсумував Хабі.

Зараз ви читаєте новину «Алонсо не покине "Енфілд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути