субота, 25 вересня 2010 10:58

Алієва оштрафували на 30 тисяч євро через Газзаєва

Алієва оштрафували на 30 тисяч євро через Газзаєва
Хавбек московського "Локомотива" Олександр Алієв оштрафований керівництвом клубу на 30 тисяч євро. Формально футболіст червоно-зелених покараний за невелике запізнення на один із клубних заходів. Насправді ж ні в кого не викликає сумніву, що Алієва покарали за безмірну підтримку тренера Юрія Сьоміна і невтішні вислови на адресу його можливого наступника - Валерія Газзаєва.

Показово, що рішення покарати українця приймала особисто президент клубу Ольга Смородська, яка вкрай негативно сприйняла численні інтерв"ю Олександра Алієва на захист Сьоміна. Саме багато в чому через підтримку футболістів і вболівальників рада директорів клубу відкинула пропозицію президента про зняття нинішнього тренера з посади.

Після цього Смородська почала шукати винних у своїй поразці. Першою жертвою на подив усіх став найкращий гравець "Локо" у цьому сезоні Олександр Алієв. Президент вирішила оштрафувати Олександра на 30 тисяч євро за запізнення. Причому Алієв всього на пару хвилин запізнився на зустріч команди з президентом перед матчем у Швейцарії з "Лозанною", яка відбулася місяць тому. У клубі всі шоковані від астрономічної суми штрафу, навіть за червоні картки, отримані за неспортивну поведінку, штрафи рідко перевищували 1 тисячу євро.

Сам футболіст, дізнавшись про таку велику цифру, з якою йому доведеться розпрощатися, сильно розлютився. Адже навіть із великою зарплатою провідного футболіста команди Алієву не так легко розлучатися з грошима, які заробляються самовіддачею на полі.

Раніше ЗМІ повідомили, що головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін піде з клубу в кінці сезону. На його місце готують нинішнього наставника київського "Динамо".

Відзначимо, Олександр Алієв розповів в одному з інтерв"ю, що з Валерієм Газзаєвим неможливо вести конструктивний діалог.
За матеріалами Korrespondent, LifeSports
Зараз ви читаєте новину «Алієва оштрафували на 30 тисяч євро через Газзаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути