четвер, 27 січня 2011 16:09

Алієв заради Сьоміна не захотів стати "німцем"

Алієв заради Сьоміна не захотів стати "німцем"

Асистент головного тренера київського "Динамо" Борис Ігнатьєв розповів про те, що підтримує зв'язок з півзахисником "Локомотива" Олександром Алієвим.

"Так ми практично щодня зідзвонюємося. Він мені нещодавно сказав, що президент "Локо" Ольга Смородська запропонувала перейти в якийсь німецький клуб. Інший би за Бундеслігу двома руками вчепився, а він відмовився. Прямо сказав:" Хочу працювати тільки з Сьоміним!"

Думаю, Алієв підсилив би нинішнє "Динамо". Адже Саша в московській команді грає першу скрипку. Навіть приказка у нас в "Локомотиві" була: "Якщо Алієв не заб'є, то хто ж?". На початку сезону вдавалися йому голи не тільки зі штрафних, але і з гри - багато в чому вирішальні", - цитує Ігнатьєва "Спорт-Экспресс в Украине".

Раніше повідомлялося, що півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв не був включений в список футболістів, які відправляться на другий передсезонний збір "залізничників".

За матеріалами Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Алієв заради Сьоміна не захотів стати "німцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути