четвер, 24 лютого 2011 09:05

Алієв приніс перемогу молодіжці "Локомотива"

Алієв приніс перемогу молодіжці  "Локомотива"

23 лютого півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв, який перебуває в Москві, взяв участь у контрольній грі молодіжного складу клубу другого дивізіону "Локомотив-2".

Удар Алієва забезпечив москвичам перемогу над костромським "Спартаком" - 1:0.

Примітно, що Алієв використав свій козир - забив зі штрафного. Головний тренер молодіжної команди "Локо-2" Нарвік Сірхаєв у бліц-інтерв'ю клубному сайту розповів про реакцію юних залізничників на появу в роздягальні відомого футболіста:

"Вони були здивовані, коли побачили Сашу Алієва, і не повірили, що він візьме участь у матчі. Алієв показав приклад висококласної гри нашим хлопцям".

"Я сам виявив бажання грати в молодіжному складі "Локомотива-2", - розповів Алієв "Советскому спорту". - "Локо-2" виїхав на збір, а молодь тренується в Черкізово у критому манежі, ось я і приєднався. Чи не бентежить молодь? Нічого страшного. Головне, що у мене є можливість тренуватися в команді. Я продовжу ці тренування", - резюмував Алієв.

У той же час у переговорах між київським "Динамо" і "Локомотивом" щодо трансферу футболіста радикальних зрушень за минулий тиждень не відбулося. 23 лютого Алієв відзначив ювілей - місяць з того моменту, як він залишив основний склад "Локомотива".

Нагадаємо, дружина Олександра - Тетяна Алієва в недавньому інтерв'ю сказала, що футболіст не залишиться грати в складі "залізничників".

Зараз ви читаєте новину «Алієв приніс перемогу молодіжці "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути