Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 09:33

Алієв погрожує "Фенербахче"

Легко впоравшись з "Кривбасом" 3:0, "Динамо" у хорошому настрої відправиться на завтрашній матч Ліги чемпіонів проти "Фенербахче" до Стамбулу. Особливо це стосується півзахисників команди Олександра Алієва та Мілоша Нінковича, що забили в грі з криворіжцями на двох три голи-красені дальніми ударами. Але якщо серб піймав екс-воротаря "Дніпра" Артема Куслія на виході, закинувши м"яч йому за спину, то Алієв просто "прошив" ворота суперника силовими "пострілами" своєї "забійної" правої. М"яч ніби і летів туди, де стояв голкіпер, але в останню мить змінив напрям польоту та пролетів повз його рук.

"Нічого особливого. Просто вийшли ударити так, як я це роблю на тренуваннях, - прокоментував свої чудо-голи Алієв. - Якщо влучаю по центру м"яча, для воротаря дуже важко справитися з таким ударом. Можете запитати у наших кіперів".

Втім, не все так просто, як говорить автор дубля. На "Арсенал" в Лізі чемпіонів він вийшов у нових бутсах, в яких виконання стандартів, козиря Олександра, у нього явно "не пішло". У грі проти "Кривбасу" Алієв одягнув старе взування і, як результат, "вистрілив" дуплет. "Не знаю, які бутси одягну в Стамбулі, це залежатиме від погоди. Але, думаю, наступний такий гол я заб"ю саме "Фенербахче".

"Буду тільки радий, якщо це відбудеться", - сказав нам президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Правда, питання, як відіграє Алієв, якщо на полі не вийде його давній партнер по зв"язці Мілевський. На думку багатьох, за відсутності свого друга Олександру було вкрай важко у грі з "Арсеналом" розкрити весь свій потенціал.

"Артем довго не тренувався в загальній групі, сьогодні розминався, - сказав нам вчора президент "Динамо". - В якому він зараз стані, мені складно сказати. Все залежить від тренера: ризикне він чи ні поставити футболіста. У Мілевського несерйозне, але болюче пошкодження. І лише час може його все розставити на свої місця. Я думаю, йому треба долікуватися, щоб заради однієї гри не втратити весь сезон. Ризикувати їм ніхто не буде. Звичайно, така втрата позначиться на грі команди. Але за рахунок самовідданості її можна компенсувати".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Алієв погрожує "Фенербахче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути