Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2013 10:51

Алієв курив біля афіші матчу Україна - Польща

Алієв курив біля афіші матчу Україна - Польща
Олександр Алієв виступає за "Динамо"-2 ФОТО: sport-xl.net

15 жовтня було опубліковано відео, на якому гравець київського "Динамо" Олександр Алієв спілкується з дівчиною і курить сигарету.

На записі видно, що півзахисник стоїть біля свого джипа "БМВ X5" і при цьому нервово поглядає на афішу матчу Україна - Польща, що відбувся у Харкові 11 жовтня.

Востаннє Алієва викликали до збірної країни на фінальні матчі чемпіонату Європи 2012 року. Тоді Олександр вийшов у грі з Францією. Всього за жовто-синіх Алієв провів 28 ігор і забив шість м'ячів.

Варто відзначити, що останнім часом хавбек не грає за основу "Динамо", приймаючи участь лише у матчах за другу команду. Термін його контракту закінчується у грудні цього року і, судячи з усього, у послугах півзахисника Олег Блохін та Ігор Суркіс більше не зацікавлені.

Це не перший випадок, коли гравці "Динамо" попадаються на палінні. Раніше за цим неодноразово був помічений друг Алієва - екс-динамівець Артем Мілевський.

Зараз ви читаєте новину «Алієв курив біля афіші матчу Україна - Польща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути