неділя, 22 липня 2018 02:02

Олександр Усик у Москві виграв Кубок Мухаммеда Алі

 

В Москві на СК "Олімпійський" завершився фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі. Українець Олександр Усик не залишив жодних шансів своєму супернику з Росії Мурату Гассієву і переміг його з величезною різницею на картках суддів. Усик став першим українцем – абсолютним чемпіоном світу, а також володарем першого в історії трофею Мухаммеда Алі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко-старший допоможе Усику перемогти Гассієва

Початкові два раунди пройшли в розвідці. Усик більше рухався, намагався зайти за передню ногу суперника. Гассієв зрідка вибухав, цілячись у печінку. З третього раунду стала чітко проявлятись перевага українця. Він красиво і невимушено перебоксовував свого суперника з дистанції. Чи не найбільший успіх Гассієва стався на останніх секундах четвертого раунду. Усик непідготовлено пішов в атаку і пропустив потужний правий боковий у голову. Від раунду до раунда перевага українця ставала все більшою. Він чудово діяв джебом, постійно збиваючи Гассієва з прицілу. Добре рухався на ногах, зміщувався з лінії атаки суперника. Фінтив, обдурював, перегравав. Демонстрував неймовірно високий рівень майстерності.

З дев'ятого раунду Гассієв був близький до деморалізованого стану

Гассієв абсолютно нічого не міг зробити, а в перерві після шостого раунду пожалівся своєму тренеру Абелю Санчесу, що не може підлаштуватись під суперника. З дев'ятого раунду Гассієв був близький до деморалізованого стану. Дії Усика навіть не дали йому шансу провести фінальний спурт.

Беззаперечна, тотальна, велика перемога українського боксера під керівництвом Анатолія Ломаченка. 120:108 і 119:109 двічі – судді адекватно оцінили перевагу Олександра Усика.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик у Москві виграв Кубок Мухаммеда Алі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути