неділя, 08 жовтня 2017 19:16

Шевченко розповів про позитивну новину з табору збірної України
5

"Буде відкритий, яскравий матч. Але хтось один повинен вилетіти"
Фото: Ірина КОЗЮПА
"Буде відкритий, яскравий матч. Але хтось один повинен вилетіти"
"Буде відкритий, яскравий матч. Але хтось один повинен вилетіти"
"Буде відкритий, яскравий матч. Але хтось один повинен вилетіти"
"Буде відкритий, яскравий матч. Але хтось один повинен вилетіти"

Наставник збірної України Андрій Шевченко перед матчем кваліфікації проти Хорватії торкнувся кадрових питань, а також зміни на тренерському містку суперника.

"Настрій відмінний. З великою повагою ставлюся до країни Хорватії і до хорватського футболу. Для обох команд зараз не найкращий розвиток подій. Так вийшло, що це буде фінальна гра. І для нас, і для хорватів. Обидві команди показували протягом циклу стабільний, хороший футбол. Проте, хтось один має вилетіти. Матч буде відкритим, буде яскрава гра. Незважаючи на кадрові зміни, на зміну тренера, в суперника досить сил, щоб дати бій. У Загребі хорватські уболівальники нас дуже добре прийняли, сподіваюся, наші вболівальники вчинять так само".

"На погоду реагуємо спокійно, поле на "Олімпійському" завжди в хорошому стані. Максимально дали всім відпочити після важкого перельоту. Ще одна хороша новина - в команду повернувся Ярослав Ракицький".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У збірної України з'явився додатковий стимул перемогти Хорватію

Андрій Шевченко торкнувся питання, яке нещодавно зачепило як хорватський, так і український футбол.

"Що стосується дискваліфікації Срни, шкода, що з Даріо таке сталося, бажаю йому розібратися з усіма своїми проблемами, він справжній професіонал. З Бобаном бачилися два тижні тому, обговорювали деякі теми як друзі".

"У Хорватії багато висококласних футболістів, є висококласні нападники. Ну і, звичайно, Лука Модріч, який веде за собою всю гру. Стосовно зміни тренера, у Хорватії поставлена командна гра. І якщо поміняли наставника, значить, вирішили, що він не виконує до кінця своїх функцій", - зазначив наставник української збірної.

"Не вважаю, що збірна Хорватії сильно змінилася. У команді хороші гравці, які грають в топ-клубах. А нам треба завтра, перш за все, думати про свою гру, складати план на гру і виконувати його", - підкреслив Андрій Ярмоленко, який разом з тренером був присутній на прес-конференції.

Футболіста запитали щодо можливої зміни позиції на полі. Зокрема, зробили акцент на тому, що проти Косово йому довелося зіграти в центрі нападу.

"Тренер сказав, що не вимагає прив'язуватися до якоїсь однієї позиції, що атакуючі гравці повинні переміщатися на різних позиціях. Козирі наші? Думаю, ви їх завтра побачите", - зазначив півзахисник синьо-жовтих.

Матч кваліфікації збірних України та Хорватії відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Турнірне становище в нашій групі перед останнім туром: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів) 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про позитивну новину з табору збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути