четвер, 13 жовтня 2011 17:01

"Якщо бій Віталія Кличка з Хеєм відбудеться, я не заздрю британцеві" - Устінов

"Якщо бій Віталія Кличка з Хеєм відбудеться, я не заздрю британцеві" - Устінов

Білоруський боксер важковаговик Олександр Устінов впевнений, що ні британець Девід Хей, ні росіянин Олександр Повєткін не зможуть скласти конкуренцію братам Кличкам. Про це він заявив на прес-конференції в Черкасах.

"Я знаю, що на моїй колишній батьківщині – Росії – багато хто вірить, що Олександр Повєткін здатний перемогти Володимира Кличка. Можу з упевненістю заявити, що Олександр у бою проти Володі не матиме ні теоретичних, ні практичних шансів. Взагалі ніяких. Він недаремно уникає зустрічі з Володимиром."

Устінов також упевнений і в старшому Кличкові.

"Якщо бій Віталія з Девідом Хеєм все ж відбудеться, я не заздрю британцеві. Це не пусті слова, я знаю, про що говорю. Коли Віталій готувався до бою з американцем Шенноном Брігсом я двічі мав спаринг із старшим Кличком. В мене досі неприємні спогади про ту зустріч. І ніяка швидкість Хея не порятує."

22 жовтня 140-кілограмовий Устінов, який входить до десятки найсильніших боксерів за версіями WBA та WBO в Черкасах зустрінеться в ринзі зі 120-кілограмовим британцем Денні Вільямсом.

"Я готуюсь до серйозного протистояння і не вважаю, що кращі роки 38-річного Денні вже позаду. Досить того, що кілька років тому він нокаутував самого Майка Тайсона. Попри все сподіваюся закінчити бій нокаутом на свою користь."

35-річний Устінов провів на професійному ринзі 24 бої і не зазнав жодної поразки. 19 боїв Олександр виграв нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо бій Віталія Кличка з Хеєм відбудеться, я не заздрю британцеві" - Устінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути