четвер, 03 листопада 2011 18:29

Яковенко назвав склад "молодіжки" на Фінляндію та Литву

Яковенко назвав склад "молодіжки" на Фінляндію та Литву

У четвер, 3 листопада, старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців, котрі готуватимуться до поєдинків кваліфікаційного турніру ЧЄ-2013 (U-21) в рамках 2-ї групи проти Фінляндії та Литви. Матчі відбудуться 11 та 15 листопада у Севастополі.

На збір, що розпочнеться 6 листопада, наставник запросив 22 виконавців, серед котрих півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Руслан Бабенко вперше викликаний до команди 21-річних. Між тим, Яковенко не зможе розраховувати на захисника Богдана Бутка та півзахисників Дениса Гармаша і Романа Безуса, котрі викликані до лав національної збірної. Крім того, відсутні травмовані захисник Темур Парцванія та хавбеки Віталій Віценець і Ігор Чайковський.

Згідно з форматом кваліфікаційних змагань, 52 збірні поділені на 10 груп: у двох виступатиме по шість команд, у вісьмох ? по п'ять. Десять переможців груп і чотири найкращі другі колективи розіграють у стикових матчах сім путівок до Ізраїлю, де у 2013 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи. Нагадаємо, що в першому турі відбору наша команда поступилась Словенії ? 0:2, а в другому зіграла унічию з Мальтою ? 2:2.

Склад молодіжної збірної України:

Воротарі: Ігор Березовський ("Оболонь" Київ), Максим Коваль ("Динамо" Київ), Артем Тетенко ("Шахтар" Донецьк), Владислав Леонідов ("Металіст" Харків).

Захисники: Василь Прийма ("Металург" Донецьк), Юрій Путраш ("Таврія" Сімферополь), Ігор Пластун ("Оболонь"), Євген Ткачук ("Ворскла" Полтава), Сергій Кривцов ("Шахтар"), Максим Білий ("Зоря" Луганськ), Євген Опанасенко ("Металург" Запоріжжя).

Півзахисники: Андрій Богданов ("Арсенал" Київ), Віталій Федотов ("Іллічівець" Маріуполь), Євген Шахов, Руслан Бабенко (обидва ? "Дніпро" Дніпропетровськ), Олександр Караваєв ("Шахтар"), Станіслав Причиненко ("Таврія"), Дмитро Хомчановський ("Зоря"), Сергій Рибалка ("Динамо" Київ), Антон Шевчук ("Оболонь").

Нападники: Ілля Михальов ("Амкар" Перм, Росія), Пилип Будківський ("Іллічівець").

Зараз ви читаєте новину «Яковенко назвав склад "молодіжки" на Фінляндію та Литву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути