пʼятниця, 29 травня 2015 14:14

"Якби не перемоги Росії та Катару, в нас не було б таких проблем" - Блаттер

"Якби не перемоги Росії та Катару, в нас не було б таких проблем" - Блаттер
Блаттер сьогодні має шанс переобратися на черговий термін. Фото: reuters.com

Президент ФІФА Йозеф Блаттер прокоментував корупційний скандал в організації.

Нагадаємо, раніше було заарештовано кілька високопоставлених чиновників асоціації, які звинувачуються у фінансових махінаціях і отриманні величезних хабарів.

"Ті, хто звинувачений в корупції, є конкретними особами, а не всією організацією. Це люди, які забули про те, що це командний спорт, що вони мають ідти до спільної мети. Я повинен визнати, що президент відповідальний за все, однак він також повинен розділяти цю відповідальність з іншими керівниками, з усіма країнами-членами організації", - говорить він.

"Це поворотний момент. Ми не можемо постійно стежити за кожною людиною у футболі. У нас 209 федерацій. У нас 1,6 мільярди людей, які безпосередньо чи опосередковано пов'язані з футболом. Якби на виборах господарів ЧС-2018 і ЧС-2022 перемогли не Росія і Катар, то сьогодні в ФІФА не було б таких проблем", - підкреслив Блаттер.

Додамо, вибори президента ФІФА відбудуться 29 травня в швейцарському Цюріху. Напередодні виборів свої кандидатури зняли глава Королівського футбольного союзу Нідерландів Міхаель ван Прааг і легендарний португальський футболіст Луїш Фігу.

Зараз ви читаєте новину «"Якби не перемоги Росії та Катару, в нас не було б таких проблем" - Блаттер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути