четвер, 12 травня 2016 12:18

Як Зозуля дав копняка арбітру

Як Зозуля дав копняка арбітру
Роман Зозуля. Фото: ryb.ru

Півфінальний матч Кубка України між "Зорею" та "Дніпром" відзначився не лише перемогою луганчан та історичним виходом команди Юрія Вернидуба в фінал турніру. Гіркою родзинкою зустрічі стала бійка, яку спровокував форвард дніпрян Роман Зозуля.

Через дискваліфікацію він змушений був спостерігати за матчем з трибун. Відзначається, що харківський арбітр Абдула призначив спірний штрафний після падіння Будковского. Тотовицький, реалізувавши гол, вивів "Зорю" у фінал. Але після свистка Роман Зозуля несподівано кинувся на поле і став, використовуючи досить грубі висловлювання, пред'являти судді претензії, при цьому намагаючись схопити того за руку.

Охоронець спробував захистити рефері, але його відштовхнув Федецький, давши можливість Зозулі далі "розбиратися" з Абдулою, і той з розмаху вдарив рефері ногою. Однак конфлікт на цьому не був закінчений - дніпрянин Піко поклав на газон Караваєва, а коли луганчанин відповів бразильцеві, Піко знову накинувся на гравця "Зорі". Зав'язалася бійка, яка перемістилася в підтрибунне приміщення.

Вже потім, як відзначають ЗМІ, гравці заспокоїлися, а Роман Зозуля приніс свої вибачення.

Зараз ви читаєте новину «Як Зозуля дав копняка арбітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути