Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2020 06:11

Як "Зоря" програла "Лестеру" в Англії

Як "Зоря" програла "Лестеру" в Англії
"Зорю" в Англії підкосив перший пропущений гол. Фото Рейтер

Сьогодні "Зоря" приймає "Лестер" в Лізі Європи. Команди вже зустрічалися в першому турі. Тоді англійці святкували перемогу - 3:0.

Тоді "Зоря", хоч і грала проти представника однієї з найсильніших ліг Європи, розпочала зустріч вельми впевнено - хороша позиційна гра, непогані передачі і забігання вперед і дійсно відмінні моменти. Вже на 3-й хвилині зустрічі Юрченко завдав удар з дальньої дистанції, але вище воріт.

Все той же Юрченко створював моменти біля штрафної суперника і сам був пару раз близький до ударів по воротах, але або не вистачало точності, або гравці Лестера перехоплювали м'яч, або Шмейхель рятував свої ворота.

Вся гра Зорі почала сипатися після першого пропущеного м'яча - на 29-й хвилині зустрічі Барнс зважився на удар з-за меж штрафного, але влучив у каркас воріт, м'яч відскочив недалеко від воріт, де в оточенні гравців "Зорі" Медісон знайшов спосіб пробити по воротах - 1:0.

Такий гол, вибив Зорю з колії - почалися помилки, втрати м'яча і обрізки при передачах. Але все ж підопічні Скрипника продовжували боротися, а за кілька хвилин до перерви Шмейхель і зовсім "подарував" Зорі шикарний момент - голкіпер, перебуваючи на лінії штрафного, невдало вибив м'яч в центр поля, який перехопив Юрченко і в дотик віддав на Іванисеню. Дмитро перекинув через Шмайхеля м'яч, але не влучив у площину воріт.

Зате "лисиці" забили Зорі гол в роздягальню - на 45-й хвилині Іхеаначо під пресингом п'ятою віддав пас на Барнса і той спокійно добіг до штрафної, де вже сам на сам переграв Шевченка. 2:0 - саме з таким рахунком команди пішли відпочивати.

На старті другої половини зустрічі господарі поля практично відразу взяли м'яч під свій контроль і почали диктувати супернику темп гри, постійно пресингуючи на чужій половині поля.

Наставники почали робити заміни і випускати "свіжу кров", а потім Лестер забив, але не без допомоги Іванисені - українець припустився грубої помилки біля своєї штрафної, зробивши пас під удар Іхеаначо, який впевнено скористався своїм шансом - 3:0. Після третього пропущеного м'яча "Зоря" остаточно втратила ту чіткість дій, яка була на старті матчу. "Лестер" продовжував атакувати, а луганчани, хоч і намагалися пару раз огризнутися, так і не змогли забити хоча би раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" розгромила АЕК

Після чотирьох турів в групі лідирує "Лестер" - 10 очок. У португальської "Браги" - 7, у АЕКа і "Зорі" по 3.

Зараз ви читаєте новину «Як "Зоря" програла "Лестеру" в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути