середа, 25 березня 2009 10:45

Як живе найдорожчий футболіст українського чемпіонату (ФОТО)

Нері Кастільйо повторно "дебютував" за "Шахтар" - минулої неділі в матчі проти "Ворскли". Після річного поневіряння по Європі та повернення з оренди він вперше вийшов на поле - щоправда, тільки на 15 хвилин. Тепер найдорожчий футболіст українського чемпіонату, куплений свого часу за 20 мільйонів євро, має намір надовго і серйозно присвятити себе "Шахтареві". Тим більше що Кастільйо вже грунтовно обжився в Донецьку, розмістившись в "скромному" особнячку з чотирьох поверхів, в якому не так давно мешкав форвард "Шахтаря" Крістіано Лукареллі.

Житловий комплекс, який орендує Кастільо, розташований практично в самому центрі Донецька. Глуха огорожа висотою метра три обгороджує територію щонайменше в 14-15 соток. Звичайній людині потрапити всередину практично нереально.

По той бік огорожі було справжнє місто. Декілька господарських споруд, виконаних в одному стилі, складали єдину композицію з головною спорудою - 4-поверховим житловим особняком. Така собі держава в державі з безліччю галявин і викладених заморською плиткою доріжок.

Спочатку був передпокій, потім величезний хол з дворянськими диванами, колонами і ліпниною. Пару століть назад тут добре було б проводити бали. Наступною на нашому шляху виявилася кухня - порівняно із залом вона була досить "скромною" - всього з одним диваном і двома вікнами.

- Прошу вибачення, я по телефону розмовляв з Мексикою. Розташовуйтеся, - винувато заусміхався Кастільйо. - Це два моїх друга, вони зараз живуть у мене. Підемо покажу будинок!

Гід був дійсно потрібний. У цьому 4-поверховому палаці без поводиря заблукати - раз плюнути. Суцільні двері і коридори. Одних тільки ванн попалося не менше чотирьох. Це окрім джакузі та сауни. А ще в будинку є невеликий басейн - 170 сантиметрів в глибину.

- О, в мене ж є колекція зброї! Правда, вона належить господареві цього будинку, але я нею дуже дорожу, часто розглядаю, - з цими словами Нері потягнув нас в кімнату парою поверхів вище та зняв зі стіни меч. - Якщо не доб"юся з "Шахтарем" гучних успіхів, ось що я з собою зроблю, - повідомив футболіст і театрально приклав клинок до свого живота.


Нері Кастільйо народився 13 червня 1984 року в Мексиці. Перша команда - уругвайський "Данубіо". Грав в грецькому "Олімпіакосі". Літом 2007 року "Шахтар" придбав його за 20 мільйонів євро. Взимку 2008-го був відданий в оренду "Манчестер Сіті", причому половину вартості оренди він виплатив "Шахтареві" сам. Проте вже 16 січня мексиканець отримав перелом плеча і вибув на довгий термін. З тих пір практично не мав ігрової практики.

З січня 2009 року повернувся в "Шахтар". Гравець збірної Мексики.

Комсомольська правда "Україна"

ФОТО: КП "Украина"

Зараз ви читаєте новину «Як живе найдорожчий футболіст українського чемпіонату (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути