четвер, 11 лютого 2021 13:17

Як Володимир Кличко відмовився від $5 млн

Як Володимир Кличко відмовився від $5 млн

Український ексбоксер Володимир Кличко відмовився від $5 млн за підписання контракту із промоутером Доном Кінґом.

Восени 1996 року українці підписали контракт із компанією "Універсум Бокс Промоушн". Але за 3 місяці до цього відвідали США, де провели перемовини із Кінґом, повідомляє "Чемпіон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не скажу, що я великий фанат боксу Віталія та Володимира" - Усик розповів про взаємини з братами Кличками

"Фінансові умови були напрочуд привабливі. Брату було запропоновано контракт на 5 мільйонів доларів. Але, мабуть, інтуїція допомогла нам прийняти правильне рішення. Ми розуміли, що Кінґ, якщо йому це буде вигідно, не вагаючись пожертвує нашими боксерськими кар'єрами. У нього був тільки 1 друг, якого зображено на зеленому папірці - його звуть Франклін. З людськими ж якостями у Дона завжди було не дуже. Хоча потрібно віддати належне його акторським здібностям. Тож, знаючи методи роботи Кінґа, ми відмовилися від цих привабливих пропозицій. Після цього наші з Володимиром успіхи в рингу чомусь не давали йому спокійно спати ночами. Принаймні, таке враження у мене склалося", - розповів Віталій Кличко.

2003 року брати Клички заснували в США компанію K2 Promotion, а через 4 роки в Німеччині компанію Klitschko Management Group - KMG, які займалися організацією та промоушином їх боїв.

Зараз ви читаєте новину «Як Володимир Кличко відмовився від $5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути