Ексклюзиви
четвер, 05 грудня 2019 20:12

Як виглядає напівголий Арсен Венгер

На початку листопаді в мережі з'явилося грандіозне фото Арсена Венгера. Фанати зловили француза на пляжі в місті Доха. 70-річний Венгер виглядає так, що пацани соромляться на його тлі знімати футболки

Кубики на пресі Венгера, який відзначив у кінці жовтня 70-річчя, сформулювали питання: що потрібно робити, щоб так виглядати?

У секрету Арсена дві частини - дієта і спортзал (або пробіжки). І там, і там він домігся неймовірного рівня самодисципліни. Мабуть, головна причина була в бажанні подавати приклад гравцям.

Його дієта грунтується на ставленні до їжі, яке він придбав в Японії (де в середині 90-х тренував "Нагою"). Раціон будується навколо парових овочів, рису і джерела протеїну (риба, курка, м'ясо, але не всі відразу). Інші продукти Арсен собі дозволяє, але дуже рідко, пише "www.sports.ru"

Все це множиться на порції, які багаторазово шокували товаришів француза. Друг дитинства Жан-Поля Флюка одного разу відвідував Венгера на базі в Колні: "Аперитив Арсена складався з двох виноградин. Двох! А потім була біла риба з невеликою кількістю оливкової олії і паста. Він подивився на мене і сказав: "Жан-Поль, якщо ти хочеш скинути вагу, приходь і харчуйтеся в тренувальному центрі два тижні".

Автор: З відкритих джерел
  Арсен Венгер може похвалитися фігурою навіть у 70 років
Арсен Венгер може похвалитися фігурою навіть у 70 років

Англійський комік Девід Бадьель одного разу зіткнувся з Венгером в ресторані під час Кубка свту-2010 - і був шокований: француз замовив на вечерю всього два блискучих яблука, які потім ретельно нарізав.

Але навіть у Арсена є слабкість. Старий друге Венгера Жан-Ноель Ук згадував, що француз любить солодощі: "Замість пудингу він завжди вважав за краще шоколад. Він жити без нього не може ".

З алкоголю Арсен Венгер вживає тільки вино

З алкоголю Венгер п'є тільки вино. Батьки Арсена володіли пабом, коли він був маленьким, але, попри це, одноклубники розповідали, що пиво Венгер вперше спробував тільки в 36 років. Зараз Арсена часто засікає в ресторанах - незмінно на столі у нього келих вина.

Автор: З відкритих джерел
  Навіть молодь може позаздрити м'язам Арсена Венгера
Навіть молодь може позаздрити м'язам Арсена Венгера

Про заняття Арсена в залі відомо менше. Головне: він не пропускає жодного дня і робить упор на біг і прес. Тому, коли зал недоступний, француз може замінити тренування пробіжкою, але все одно не втрачає час дарма. У минулому році Венгер зізнався, що пробігає 8-10 кілометрів на день. Іноді замінює пробіжку велосипедом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров зганьбився в Кубку Угорщини

Арсен Венгер — французький футбольний тренер та гравець. Понад 20 років, з 1996 по 2018 рік, працював з лондонським "Арсеналом", в якому став одним з найуспішніших тренерів сучасності. Тричі вигравав АПЛ із "канонірами", сім разів Кубок Англії, фіналіст Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядає напівголий Арсен Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути