четвер, 31 травня 2018 23:34

Як Україна зіграла внічию з учасником Кубка світу - відео

Як Україна зіграла внічию з учасником Кубка світу - відео
Збірна Марокко старалася не поступитися в боротьбі. Фото: AFP

У Швейцарії на "Стад де Женева" відбувся контрольний матч між збірними Марокко та України.

Суперник команди Андрія Шевченка проводить підготовку до Кубка світу-2018, тому з усіх сил намагався не поступитися в боротьбі. Марокканці прагнули диктувати умови і грати першим номером. Вони ж були ближчими до перемоги, створивши три голевих моменти.

Спершу до перерви стійка врятувала збірну України після удару в протихід Зіеха - в цьому епізоді блискучу реакцію показав П'ятов.

Потім марокканці швидко вибігли в атаку і лише відчайдушна гра П'ятова дозволила зберегти ворота сухими - в цьому моменті на вістрі атаки опинився Амрабат.

Наприкінці матчу той-таки Зіех прицільно пробив з-за меж штрафного, м'яч зрикошетив від Кривцова і голкіперу збірної України довелося проявити всю свою майстерність, аби відвести загрозу.

В українців один момент тягнув на небезпечний: до перерви Зінченко знайшов у штрафному майданчику Коноплянку, удар якого метрів з 13 пройшов поруч зі стійкою.

З позитивних моментів можна відзначити дебют в національній команді Шапаренка, який не розгубився і показав доволі змістовну гру.

Марокко - Україна 0:0

Марокко: Мохамед, Мендільо (Амрабат, 83), Бенатія (Хакимі, 46), да Кошта, Саісс, Бельханда (Бухаддуз, 64), Ель-Ахмаді (Аіт-Беннассер, 72), Зіеш, Буссуфа, Амрабат (Фажр, 72 ), Бутаіб (Харитина, 46)

Україна: П'ятов, Кривцов, Матвієнко, Бурда, Караваєв, Коноплянка (Сидорчук, 76), Зінченко, Коваленко (Шапаренко, 46), Степаненко (Малиновський, 64), Ярмоленко (Марлос, 46), Селезньов (Бесєдін, 46)

Попередження: Буссуфа, 60 - Зінченко, 60, Шапаренко, 75

Дивіться відеоогляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марокко - Україна 0:0. Сухі нулі у Женеві

Збірна Марокко пропустила чотири Кубки світу і вперше за 20 років зіграє на мундіалі.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна зіграла внічию з учасником Кубка світу - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути