четвер, 03 березня 2022 17:54

"Як ти будеш із цим жити? - до "патріота" Тимощука звернулися футболісти і журналісти

"Як ти будеш із цим жити? - до "патріота" Тимощука звернулися футболісти і журналісти
Анатолій Тимощук. Фото: ФК "Зеніт"

Одним з україньских спортсменів, хто працює чи працював у Росії та досі не висловився про вторгнення окупантів на територію України, є футболіст Анатолій Тимощук.

До спортсмена, якого колись вважали справжнім патріотом, звернулися його колишній партнер по команді, а також українські журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракицький розірвав контракт із "Зенітом"

"Толику, як так? Ти ж із України. Як ти можеш мовчати та продовжувати там працювати? Ми ж разом за одну збірну грали, одягали з гордістю цю футболку, співали гімн, вигравали та програвали. А зараз ти просто мовчиш? Толику, як ти будеш із цим жити?" - написав в Twitter екс-гравець збірної України Євген Левченко.

"Ракицький з нами! Ярик залишив "Зеніт". А патріот України Толя Тимощук мовчить?! Лучанин, рекордсмен за кількістю матчів за національну збірну!" - додав журналіст Роман Бебех.

"Толік Тимощук - колись символ, блакитно-жовтні стрічки на голові, патріот - мовчить. Сьомий день війни. Волинський трєнєр "Зєніта" просто трєнірує. 0 згадок про війну в соцмережах Анатолія. Толік давно вже пішов нах*й. Куда Толіку йти тепер?" - висловив свою думку ще один журналіст Андрій Сеньків.

За даними російських ЗМІ, Тимощук продовжує працювати в "Зеніті".

Анатолій є рекордсменом національної збірної України за кількістю зіграних матчів. 114 рази він одягав синьо-жовту футболку.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. Обстрілюють нашу країну окупанти і з території Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «"Як ти будеш із цим жити? - до "патріота" Тимощука звернулися футболісти і журналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути