неділя, 14 березня 2021 09:11

Як "Манчестер Сіті" зіграв без Зінченка

Як "Манчестер Сіті" зіграв без Зінченка
Команда Гвардіоли впевнено лідирує. Фото: Reuters

На стадіоні "Крейвен Котедж" в Лондоні вчора завершився матч 28-го туру англійської Прем'єр-ліги "Фулгем" - "Манчестер Сіті". Підопічні Хосепа Гвардіоли здобули перемогу з рахунком 3:0.

Рахунок був відкритий на 47-й хвилині - латераль "Сіті" Жоау Канселу виконав подачу зі штрафного з лівого флангу атаки на лінію воротарського, де захисник "городян" Джон Стоунс зумів всіх випередити і ударом в дотик переправив м'яч у сітку.

На 56-й хвилині нападник гостей Габріель Жезус підловив помилку захисту "дачників", вийшов сам на сам, обіграв Альфонса Ареоля і відправив м'яч вже у порожні ворота.

На 59-й хвилині захисник господарів Олуватосін Адарабіойо порушив правила на краю своєму штрафному, зваливши вінгера "Сіті" Феррана Торреса. Пенальті пішов виконувати Серхіо Агуеро і впевненим ударом з точки відправив м'яч у нижній кут воріт. Це був його перший гол у сезоні.

Українець Олександр Зінченко провів матч на лаві запасних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Зінченка розтрощила суперника у чемпіонаті Англії

"Манчестер Сіті" в 30 матчах набрав 71 заліковий бал і впевнено лідирує в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021, випереджаючи "Манчестер Юнайтед" на 17 очок (проте у "МЮ" два матчі в запасі).

Зараз ви читаєте новину «Як "Манчестер Сіті" зіграв без Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути