середа, 04 квітня 2018 20:11

Як "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" забили купу м'ячів в АПЛ - відео

Як "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" забили купу м'ячів в АПЛ - відео
Останні матчі суперників порадували фанатів зливою м'ячів

У середу, 4 квітня, у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів зіграють двa гранди англійського футболу - "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті".

Cуперники уже зустрічалися в цьому році: 14 січня в матчі 22-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" видали вкрай результативний матч, в якому підопічні Пепа Гвардіоли зазнали першої поразки в сезоні (3:4).

Поєдинок вийшов видовищним. У першому таймі команди обмінялися голами: на м'яч Окслейда-Чемберлена (на 9-й хвилині) відповів Сане (на 40-й).

Після перерви продовжили радувати уболівальників видовищною грою. В середині другої 45-хвилинки господарям вдалося забити тричі, проте гості не здалися і до кінця матчу зуміли скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Голами за "Ліверпуль" відзначилися Фірміно (на 59-й), Мане (на 61-й) і Салах (на 68-й), за "Манчестер Сіті" - Бруно Сілва (на 84-й) і Гюндоган (на 90+2-й)

До вашої уваги відео голів і огляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Реал" обіграв "Ювентус" в фіналі ЛЧ-2017

У першому колі англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" також порадували глядачів великою кількістю голів, правда, забивали лише футболісти з Манчестера, здобувши перемогу - 5:0.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" забили купу м'ячів в АПЛ - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути