неділя, 28 травня 2017 11:18

Ахметов розповів, чому він посивів
10

“Шахтар” виграв чемпіонат України і здобув національний Кубок у цьому сезоні
Фото: shakhtar.com
“Шахтар” виграв чемпіонат України і здобув національний Кубок у цьому сезоні
“Шахтар” виграв чемпіонат України і здобув національний Кубок у цьому сезоні
“Шахтар” виграв чемпіонат України і здобув національний Кубок у цьому сезоні
“Шахтар” виграв чемпіонат України і здобув національний Кубок у цьому сезоні

27 травня у Києві відбулося нагородження донецького "Шахтаря" золотими медалями чемпіонату України - 2016/17.

В церемонії взяли участь президент прем'єр-ліги Володимир Генінсон і президент Федерації футболу України Андрій Павелко. На нагородженні були присутні президент "Шахтаря" Рінат Ахметов і віце-президент клубу Борис Колесніков.

"Вважаю, цей сезон і досягнення "гірників" - унікальні. І не тільки через десяте чемпіонство і "золотий дубль", а ще тому, що "Шахтар" був основою для нашої збірної, - зазначив Андрій Павелко. - Провести всі матчі на виїзді, показати прекрасний футбол і виграти чемпіонат з величезним відривом дорогого коштує. Також це показник якісного керівництва клубом. Робота Академії і молодіжної команди говорить про управління на вищому рівні. Бажаємо "Шахтарю" успіхів у новому сезоні і перемог в єврокубках!"

Після вручення медалей "оранжево-чорні" отримали спеціальну нагороду від ФФУ за "золотий дубль" сезону - 2016/17. Ахметов був нагороджений медаллю володаря Кубка України - 2016/17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні і море шампанського: як "Шахтар" святкував чемпіонство

Президент "Шахтаря" не відвідував матчі команди з травня 2014 року.

"Мені дуже приємно сьогодні зустрітися з вами і привітати кожного з чемпіонством і Кубком. Перш за все я хочу висловити слова величезної подяки нашим футболістам за яскраву, красиву і чемпіонську гру - дякую вам, хлопці! Хочу сказати величезне дякую вашим сім'ям, дружинам, дітям і батькам. Вони вас люблять, створюють теплий сімейний затишок, роблять вас щасливими. І завдяки цьому у нас золоті медалі.

Хочу сказати величезне дякую тренерському штабу, на чолі якого стоїть Паулу Фонсека. Це молодий, амбітний і сильний тренер, який вміє і любить перемагати. А найголовніше - у нього прекрасні ідеї. Його команда завжди грає в яскравий, красивий і атакуючий футбол.

У мене запитують: "Яке чемпіонство для вас найдорожче і найцінніше - перше чи десяте!". Хочу сказати, що за кожним чемпіонством стоїть величезна праця, переживання і страждання. І кожне додало мені сивого волосся. Яке чемпіонство для мене найважливіше, якщо чесно? Буде одинадцяте. Наш клуб повинен дивитися тільки вперед, ставити перед собою тільки амбітні цілі і досягати нових трофеїв для наших уболівальників", - сказав Ахметов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" залив роздягальню шампанським після перемоги в Кубку України

Після матчу проти "Динамо" (2:3) Паулу Фонсека запевнив, що продовжить працювати в "Шахтарі" і порівняв команду з коханою жінкою.

"Я намагаюся дивитися в майбутнє і бути амбітним. Повірте, незважаючи на те, що ми відзначаємо досягнення цього року, в моїй голові вже наступний сезон. Він буде для нас ще складнішим. Перш за все тому, що всі захочуть відібрати у нас ці титули. Ми повинні підготуватися до нового непростого сезону. Необхідно бути згуртованими як ніколи і працювати ще більше - тоді ми зможемо досягти найвищих результатів, до яких завжди прагнемо", - сказав португалець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" потрапив до першого кошика Ліги чемпіонів, "Динамо" буде "сіяним" у третьому раунді кваліфікації

До кінця сезону залишився ще один тур. 31 травня "Шахтар" зіграє на виїзді проти "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «Ахметов розповів, чому він посивів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути