Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 11:01

Ахметов не впевнений в переході Луческу до "Бешикташу"

Румунський головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу очолить турецький "Бешикташ", повідомила в суботу турецька газета "Fotomac". Президент "Бешикташу" Йілдирим Демірорен, побував в Україні зустрічався в Києві з Луческу та отримав його згоду в цьому питанні. Відбулася зустріч одразу після розгромної поразки з рахунком 1:4 від харківського "Металіста" в Кубку УЄФА. Після матчу з "Хаджеттепе" в чемпіонаті нинішній наставник чорних орлів Ертугрул Саглам може покинути клуб.

У ході бесіди румунський наставник зазначив, що його контракт закінчується в листопаді та лише після цього він може з"явитися в Туреччині. Привезти фахівця до Стамбулу планується навіть раніше - для цього буде використана пауза в чемпіонаті у зв"язку з матчами національних збірних.

З тих пір, як "Бешикташ" у сезоні 2002-2003 дійшов разом з Мірчей Луческу до чвертьфіналу Кубку УЄФА, Орлам в Європі не щастить.

Раніше президент "Шахтаря" Ренат Ахметов попросив не робити поспішних висновків. Команда повинна зіграти всі матчі групового етапу Ліги Чемпіонів, закінчити перше коло Чемпіонату України. Тільки тоді можна буде ухвалювати рішення щодо подальшої долі Мірчи Луческу в клубі.

За інформацією "korrespondent" та "Fotomac"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не впевнений в переході Луческу до "Бешикташу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути