вівторок, 24 вересня 2013 10:07

Ахметов більше, ніж у два рази збільшив статутний фонд "Шахтаря"

Ахметов більше, ніж у два рази збільшив статутний фонд "Шахтаря"
Ахметов не шкодує грошей на "Шахтар". Фото: shakhtar.com

Загальними зборами акціонерів ПАТ "Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) 23 вересня було прийнято рішення 2013 р. Про збільшення статутного фонду на 1,476 млрд грн - до 2,7 млрд грн за рахунок закритого розміщення акцій.

Про це йдеться в повідомленні держустанови "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" при Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), повідомляє РБК Україна.

В результаті приватної додемісії компанія System Capital Management Ріната Ахметова збереже за собою контроль над клубом, і її частка складе 99,9996% акцій.

Залучений капітал планується використовувати для будівництва й купівлі основних засобів, у тому числі 295 млн грн на облаштування футбольних полів, 100 млн грн - на ремонт основних засобів, 330 млн грн - на реконструкцію стадіону "Шахтар" у Донецьку, 631 млн грн - на фінансування довгострокових інвестпрограм, розвиток юнацького футболу, 120 млн грн - на розвиток представницької та маркетингової інфраструктур.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов більше, ніж у два рази збільшив статутний фонд "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути