Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2007 11:39

Ягудін вирішив повернутись в любительське фігурне катання

Олімпійський чемпіон Солт-Лейк-Сіті-2002, чотириразовий чемпіон світу, 27-річний Олексій Ягудін ухвалив рішення повернутися в любительський спорт. Нагадуємо, що 5 липня в Нью-Йорку Ягудіну була зроблена операція по заміні тазостегневого суглоба, інформує www.sports.ru.

- Чудово розумію, що мені 27 років, а до Ігор у Ванкувері буде 29, що фігурне катання не стоїть на місці, та і нервова система вже не так добре справляється з навантаженнями, але, з іншого боку, якщо до операції я чисто виконував всі стрибки, а іноді навіть стрибав потрійний аксель, то гірше точно не буде.  Все залежить від того, як піде подальше відновлення. Мене надихає приклад Руді Галіндо, який замінив обидва тазостегнові суглоби протягом двох тижнів і вже через півроку катався в турі Коллінза. Якщо на Іграх-2010 у Ванкувері я зумію потрапити в трійку, вважатиму це величезним досягненням, - сказав Ягудін.
Зараз ви читаєте новину «Ягудін вирішив повернутись в любительське фігурне катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути