неділя, 14 березня 2010 13:16

Адріано пропустить три матчі, а Максимов заплатить "Оболоні"

Адріано пропустить три матчі, а Максимов заплатить "Оболоні"

Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги прийняв рішення по дискваліфікація футболістів.

За навмисний удар суперника, який не володіє м"ячем, в матчі 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України нападаючий "Шахтаря" Луїс Адріано відсторонений від участі у змаганнях на три матчі. Таким чином, крім сьогоднішньої гри з "Металістом" бразилець пропустить поєдинок чемпіонату з "Зорею" і півфінал Кубка України з донецьким "Металургом".

Аналогічну дискваліфікацію за навмисний удар суперника, який не володіє м"ячем, отримав півзахисник "Оболоні" Сергій Рожок.

А ось епізод з видаленням з поля захисника "Іллічівця" Артема Савіна у матчі з "Динамо" в даний момент вивчає Експертна комісія ФФУ, тому питання його дискваліфікації не розглядалося.

Крім того, на засіданні було розглянуто питання з екс-наставником київської "Оболоні" Юрієм Максимовим. Щодо нього було винесено наступне рішення:

"Визнати контракт між ФК "Оболонь" і головним тренером Юрієм Максимовим розірваним з 08.01.2010 р. в односторонньому порядку з ініціативи Максимова.

Визначити розмір компенсації, яку доведеться заплатити тренеру на користь ФК "Оболонь" (за дострокове розірвання контракту в односторонньому порядку), у розмірі його заробітної плати, передбаченої контрактом з ФК "Оболонь", помноженої на кількість місяців, що залишилися до закінчення терміну дії контракту ".

Нагадаємо, що раніше ФК "Оболонь" вимагав від "Кривбасу", який нині очолює Юрій Максимов компенсацію за розрив останнім контракту, сума якої становила спочатку 100 тисяч американських доларів, а через деякий час була збільшена втричі.

За матеріалами УПЛ, Террикон, football.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Адріано пропустить три матчі, а Максимов заплатить "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути