понеділок, 04 лютого 2013 17:01

Адлейба шукає клуб для Мілевського

Адлейба шукає клуб для Мілевського
Денис Адлейба та Артем Мілевський ФОТО: like.lb.ua

Колишній футболіст та друг Артема Мілевського Денис Адлейба шукає для нападника клуб. Про це у своїй конференції написав коментатор каналу НТВ+ Олексій Андронов.

"Я - чесно абсолютно скажу, що хотів йому допомогти. Телефонував і пояснював, що є клуб, в який його запропонував Лахтер (з яким вони давно не спілкуються), пояснив, що з Лахтером розмови не буде. Запитав - допомогти?

Відповідь була не повною, повну картину я зрозумів, коли потім 3 дні не міг до нього додзвонитися. Якщо він вважає, що Адлейба знайде йому клуб - прапор в руки. Але, схоже, грати йому доведеться за "Динамо-2" ...Артем трохи завис "на хмарі", на жаль ...." - пише Андронов.

На прохання читача уточнити яку країну представляє клуб зацікавлений у послугах Мілевського, Андронов написав "Туреччина".

Нагадаємо, київське "Динамо" виставило Артема на трансфер. Чутки про зацікавленість у послугах нападника з боку різних команд з'являлися регулярно. Проте київський клуб такі  не отримав жодної пропозиції.

Зараз ви читаєте новину «Адлейба шукає клуб для Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути