субота, 02 лютого 2013 13:16

"Динамо" заявило Мілевського на чемпіонат України

"Динамо" заявило Мілевського на чемпіонат України
Номер Мілевського перейшов до Ярмоленка ФОТО: sport.obozrevatel.com

Офіційний сайт Прем'єр-ліги опублікував оновлену заявку київського "Динамо" на другу частину чемпіонату України, яку київський клуб подав напередодні.

І в "осінніх", в нинішніх динамівських списках "А" і "Б" - 67 гравців (24+43). Залишили команду 8 футболістів: Бетао, Леандро Алмейда, Андрій Єфремов, Раффаель, Мілош Нінкович, Горан Попов, Анатолій Тимофєєв та Айіла Юссуф. Стільки ж у заявці "Динамо" новачків: Олександр Алієв (№ 8), Роман Безус (№ 9), Домагой Віда (№ 24), Бавіт Іашвілі (без номера), Сергій Люлька (№ 26), Євген Селін (№ 3) , Сергій Сидорчук (№ 16) та Андрій Цуріков (№ 77).

Звертає на себе увагу присутність у заявці "біло-блакитних" Артема Мілевського, раніше виставленого на трансфер. Правда, форвард тепер вже і формально втратив клубний номер. А "десятку", що належала раніше Артему, як і передбачалося, офіційно отримав Андрій Ярмоленко.

Додамо, що Мілевський, який грав у складі "Динамо-2" на меморіалі Макарова, травмувався. У нападника проблеми з гомілкостопом. На відновлення йому знадобиться два тижні.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" заявило Мілевського на чемпіонат України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути