Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2015 19:01

Абубакар проти Ярмоленка: португальські ЗМІ про матч "Порту" - "Динамо"
7

"Динамо": Шовковський — Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш — Гармаш, Рибалка, Мігель Велозу — Ярмоленко, Дерліс Гонсалес — Кравець

Такий стартовий склад киян на матч проти "Порту" в Лізі чемпіонів дають провідні спортивні видання Португалії "O Jogo" та "A Bola". Лише "Record" "випустив" з перших хвилин Рибку та Мораеса.

Склад "Порту" за версією журналістів виглядає так:

"Порту": Касільяс — Максі Перейра, Мартінс Інді, Маркано, Лаюн — Рубен Невес, Даніло, Імбула (Евандро) — Андре Андре, Браїмі - Абубакар

Видання досить обширно писали про матч "Порту" з "Динамо" - по два розвороти кожна газета. Але лише "O Jogo" помістив на обкладинку Хулена Лопетегі. Інші зробили ставку на столичну "Бенфіку".

Преса наголошує, що для "Порту" це дуже важливий поєдинок. Видання цитують Лопетегі, який вчора на прес-конференції заявив, що зустріч з "Динамо" - найважливіша у році. Особливий акцент журналісти зробили на протистоянні Абубакара та Ярмоленка. Перший відзначився дублем у Києві. Андрій ту гру пропустив.

Додамо, що сьогодні на тренувальній базі "Порту" кияни перемогли своїх португальських однолітків з рахунком 1:0 завдяки голу Щебетуна в Юнацькій Лізі чемпіонів.

Матч перших команд розпочнеться о 21:45 на стадіоні "Драгау". Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «Абубакар проти Ярмоленка: португальські ЗМІ про матч "Порту" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути