Ексклюзиви
середа, 04 травня 2011 12:12

Абрамович витратить на "сексуальний футбол" 80 млн фунтів

Абрамович витратить на "сексуальний футбол" 80 млн фунтів

Російський мільярдер Роман Абрамович планує витратити літа 80 млн. фунтів на посилення свого клубу "Челсі". Як повідомляє англійське видання The Sun, власник "Челсі" хоче, щоб його команда демонструвала більш яскравий і атакуючий футбол в наступному сезоні.

Абрамович зовсім недавно пристойно витратився на Фернандо Торреса і Давида Луїза, віддавши за нових гравців 72 млн. фунтів. Але і це ще не межа.

У списку побажань керівництва клубу атакуючий півзахисник, крайній хавбек і правий захисник. Під ці позиції, на думку видання, чудово підходять капітан "Арсеналу" Сеск Фабрегас, футболіст "Тоттенхема" Гарет Бейл і захисник "Аякса" Грегорі ван дер Віль.

Крім того, у списку кандидатур на придбання числяться Уеслі Снайдер, Томас Мюллер, Адам Джонсон, Ешлі Янг, Лука Модріч і Андрій Аршавін.

В якості підтвердження своєї інформації видання наводить слова неназваного джерела в стані "синіх": "Роман завжди хотів, щоб його команда демонструвала сексуальний футбол. Йому більше подобається, коли "Челсі" перемагає 4:3, ніж 1:0".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович витратить на "сексуальний футбол" 80 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути