вівторок, 23 січня 2007 13:39

Абрамович не ходить на матчі "Челсі" через сварку з Моурінью

Власник лондонського "Челсі"Роман Абрамович, 40 років, вирішив пропустити другий поспіль матч свого клубу. В суботу 20 січня він не полетів з командою на гру чемпіонату Англії проти "Ліверпуля", яку "Челсі" програв з рахунком 0:2. А вже у вівторок 23 січня Абрамович не буде присутній на повторному матчі півфіналу Кубка Ліги проти представника другого дивізіону "Уайкомба".

Видання The Independent повідомляє, що власник лондонського клубу вирішив полетіти до Ізраїлю, щоб бути присутнім на матчах Кубка Першого каналу, одним із спонсорів якого він є. При цьому журналісти видання підкреслюють, що турнір в Ізраїлі стартує 24 січня, тоді як "Челсі" приймає "Уайкомб" 23 січня, тобто Абрамович встиг би на Кубок Першого каналу і після закінчення матчу своєї команди.

The Independent вважає, що Абрамович вирішив не ходити на матчі "Челсі" через конфлікт з головним тренером команди Жозе Моурінью, який висловив свої претензії власникові лондонського клубу в тому, що він не дає йому грошей на придбання нових гравців, але в той же час не жаліє засобів на придбання своїх улюблених футболістів. Абрамович же відповів Моурінью, що гроші він отримає, якщо будуть продані футболісти, що не проходять в основний склад.

Крім того, видання припускає, що Абрамович в Ізраїлі проведе переговори з тренером Аврамом Грантом, якого він хоче запросити в "Челсі" літом як помічника головного тренера. Варто відзначити також, що вихід лондонців у фінал Кубка Ліги під питанням, оскільки перший матч завершився внічию 1:1, а у матчі-відповіді через травми не зіграють кілька ключових футболістів "аристократів", повідомляє Лєнта.ру. 

Зараз ви читаєте новину «Абрамович не ходить на матчі "Челсі" через сварку з Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути