Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 15:27

Абрамович і Моурінью збираються помиритися

Господар "Челсі" Роман Абрамович, 40 років, згоден помиритись з тренером команди Жозе Моурінью, 43 роки. Як відомо, російський підприємець і португалець не розмовляють один з одним з Різдва. Не дивлячись на відчайдушні спроби виконавчого директора клубу Пітера Кеньона погасити конфлікт, власник "Челсі" визнав потрібним з"ясувати відносини з наставником тільки зараз, повідомляє sports.ru.

На думку Кеньона, якщо в найближчі десять днів сторони не зустрінуться, то потім знайти вільне вікно в їх щільному графіку буде проблематично. У своїх інтерв"ю Моурінью неодноразово обіцяв відпрацювати в "Челсі" контракт, термін якого закінчується в 2010 році. В той же час за чутками його наполегливо сватає мадридський "Реал". Та і сам Абрамович, говорять, сумнівається в доцільності продовження співпраці з норовистим португальцем, навіть якщо "сині" створять цього сезону безпрецедентний покер. Господар "Челсі" й досі не може пробачити тренерові його критику з приводу не зроблених в зимовий трансферний період придбань. А Моурінью зачепило намір Абрамовича запросити спортивного директора "Портсмута" Аврама Гранта для персональної роботи з нападаючим Андрієм Шевченком, який в той час переживав не кращі часи.


Зараз ви читаєте новину «Абрамович і Моурінью збираються помиритися ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути