середа, 29 січня 2020 08:56

Я врятую Карпати за рік або за два – Козловський

Я врятую Карпати за рік або за два – Козловський
Григорій Козловський задля порятунку "Карпат" кілька разів зустрічався із нинішнім власником Петром Димінським

Бізнесмен Григорій Козловський висловив готовність на час скласти з себе повноваження президента "Руху", щоб прийняти в своє керівництво і врятувати "Карпати".

"Нам потрібно підставити плече і врятувати пацієнта, який, як написано на сайті "Карпат", лежить вже з датами народження і смерті. Це буде 1 рік, максимум 2. У нинішніх інвесторів ніхто не купить клуб навіть за гривню. Вони печатку несуть третій тиждень, не можуть донести. Може, їм GPS подарувати? У Львові точно знайдеться інвестор, який за рік-два віддасть міській владі 50 або 100 мільйонів гривень. Це питання діалогу". Повідомляє "Трибуна".

"Я готовий скласти з себе повноваження президента "Руху" і на рік стати виконувачем обов'язків у "Карпатах". Я гарантую, що врятую їх. Я створю у Львові пул бізнесменів, власників і влади, які будуть зацікавлені в цьому, а потім повернуся в своє дітище.

Я готовий взяти на себе персональну відповідальність. На сесії міськради проголосуємо [за створення КП "Карпати" і виділення з міського бюджету мінімум 50 мільйонів гривень протягом 5 років], а за 2 роки я поверну ці гроші назад, продавши клуб в хороші руки. Рішення буде колективним і народним", - сказав Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінський хоче продати "Карпати"

Григорій Козловський - найбагатший депутат Львівської міської ради. Він володіє Львівської тютюнової фабрики, ресторанами і готелями.

Зараз ви читаєте новину «Я врятую Карпати за рік або за два – Козловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути