субота, 21 січня 2012 11:46

"Я у Павлова у "Ворсклі" стільки не бігав!" - Рамос відправив "Дніпро" у гольф-клуб

"Я у Павлова у "Ворсклі" стільки не бігав!" - Рамос відправив "Дніпро" у гольф-клуб

П'ятниця почалася для футболістів "Дніпра" з процедури зважування. Але фіксувалась не тільки звичайна маса тіла, а й такі показники, як відсоток вмісту жиру, кісткової і м'язової тканини.

Після легкого сніданку команда вирушила в гольф-клуб Valle Romano. Однак там дніпрян очікувало аж ніяк не розмірене проведення часу між лунками на зеленому килимі, а дуже й дуже важка бігова робота. За результатами попередніх тестів гравці були розділені на три групи, які повинні були пробігти однакову дистанцію за різний час. Подолано було шість етапів по 1000 метрів. Час, відпущений на подолання кожного наступного відрізка, зрозуміло, збільшувався, але, щоб укластися в норматив, темп бігу однаково повинен був бути високим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" виставив Гладкого на трансфер — ЗМІ

З гравців зійшло буквально сім потів за час тренування, тим більше що бігти довелося під палючим сонцем. А Денис Кулаков відразу після фінішу, важко дихаючи, зауважив: "Я у Павлова у "Ворсклі" стільки не бігав!"

Зауважимо, що і у воротарів, які пішли після загальної розминки тренуватися під керівництвом Педро Харо, життя було не легше. Ривки, різка зміна напрямку руху - і тріо голкіперів через годину ледь трималося на ногах.

Друге тренування, що відбулося на полі Marbella Football Center, було присвячене відпрацюванню тактичних моментів. У вступному слові Хуанде Рамос закликав гранично уважно слухати і виконувати всі завдання і вказівки, після чого команді було запропоновано вправу на все поле. У процесі його виконання відпрацьовувалося переміщення та взаємодія ланок. При цьому кожна дія виконувалася окремо, і Хуанде Рамос чи не кожному футболістові пояснював його маневр, як з м'ячем, так і без м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" віддав свого форварда "Кривбасу"

Потім другий тренер Хуан Муніс провів заняття, спрямоване на злагодженість і підстрахування в лінії оборони. Захисники повинні були діяти синхронно і не дати розпорядитися м'ячем атакуючим гравцям. При цьому м'яч передавався руками.

А на завершення тренування гравці розділилися на два квадрата і пограли в своє задоволення, отримавши хорошу емоційну розрядку під вечір.

Зараз ви читаєте новину «"Я у Павлова у "Ворсклі" стільки не бігав!" - Рамос відправив "Дніпро" у гольф-клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути