субота, 21 грудня 2013 16:43

"Я сердився на Віталія Кличка, але тепер все пройшло" - Стіверн

"Я сердився на Віталія Кличка, але тепер все пройшло" - Стіверн
"Навколо є багато молодого і свіжого м'яса" - Стіверн ФОТО: akboxing.ru

36-річний обов'язковий претендент на титул чемпіона WBC у суперважкому дивізіоні Бермейн Стіверн (23-1-1, 20 КО) терпляче чекав свого шансу і ось тепер, коли Віталій Кличко звільнив пояс WBC, упевнений, що нарешті настав його час.

"Я не думаю про відхід Віталія на пенсію, просто вважаю, що це було трохи егоїстично тримати стільки часу пояс і думати про щось інше, не пов'язане з боксом, - говорить Бермейн, - Спочатку я сердився, але тепер все пройшло, оскільки навколо є багато молодого і свіжого м'яса. Я можу використати цих хлопців, щоб повернути інтригу і видовищність в суперважкий дивізіон".

"WBC мені обіцяв бій за чемпіонський пояс і тому ніхто не може мене цього позбавити. Мені все одно, хто вийде проти мене на ринг, будь-то Арреола, Вайлдер або Ф'юрі. Всі вони - ніщо, з яким я легко впораюся і це дасть мені можливість показати всьому світу, хто вони є насправді.

Але, спершу я буду битися з найбільш жорстким суперником з них, якого я вже одного разу побив (у квітні Стіверн виграв в Арреоли за очками). Вайлдер ж і Ф'юрі повинні стати в чергу і чекати, коли я та Арреола, дасть Бог, проведемо поєдинок навесні 2014 року" - додав канадець.

Зараз ви читаєте новину «"Я сердився на Віталія Кличка, але тепер все пройшло" - Стіверн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути