пʼятниця, 08 червня 2012 12:15

"Я розумію чого країна чекає від збірної" - Блохін

"Я розумію чого країна чекає від збірної" - Блохін
Блохін не знає, як буде спати перед Швецією ФОТО:ffu.org.ua

Наставник збірної України Олег Блохін розповів чим команда займатиметься до першого матчу на Євро-2012. Нагадаємо, ми стартуємо на домашньому турнірі 11 червня матчем проти Швеції.

"Зараз фізику ми вже не підтягнемо. Будемо більше працювати над тактикою та психологічними моментами. У п'ятницю у нас заплановані два теоретичні заняття. У нас розписана програма і я йду за нею", - підкреслив Олег Володимирович на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я пропоную кинути монету і не виходити на поле" - Блохін

Один із представників шведських ЗМІ відзначив, що Блохін виглядає дуже розслабленим та спокійним.

"Я розумію свою відповідальність. Ті хто думають, що я не знаю, на якому кріслі я сиджу, сильно помиляються. Я розумію чого від нас чекає країна. Тренерська робота і кар'єра футболіста навчила мене не показувати, те що у мене всередині. Правда, іноді це проривається. Я такий же непередбачуваний тренер, як і колись був непередбачуваним гравцем. Я хвилююся, але це нормальне хвилювання перед стартом такого турніру. Я не знаю, як буду спати перед матчем із Швецією. Можливо буду дивитися всю ніч касети. Хочеться вже кинутися у бій."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після Туреччини я такого начитався" - Блохін

Також шведські журналісти поцікавилися у Блохіна, чи відчуває він тиск з наближенням турніру.

"Тиск на збірну буде. Він вже є. Я відгороджую команду від всіх негативів і приймаю удар на себе. Така тренерська доля. Трибуни змусять футболістів грати, вони нікуди від цього не дінуться. Я попрошу пресу не розпалювати обстановку і не вдаватися до надмірної ейфорії з приводу того, що ми господарі турніру і маємо щось виграти. Ми маємо реально дивитися на речі. Футбол є непередбачуваним. Ми повинні показувати якийсь футбол, щоб іти далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі 23 гравці національної збірної готові до матчу зі Швецією - Блохін

Якщо до нас будуть завищені вимоги, то одну нашу помилку розцінять як провал. Навіть визнанні фаворити турніру обережно говорять про свої шанси на перемогу. Я можу навести приклад Данії та Греції, на яких ніхто не ставив, а вони виграли."

Блохін також відзначив, що всі 23 футболісти здорові і готові до гри зі шведами.

Зараз ви читаєте новину «"Я розумію чого країна чекає від збірної" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути