Ексклюзиви
середа, 04 березня 2020 14:00

Я розчарований методами роботи ФБУ – Кличко про ситуацію з Вихристом

Я розчарований методами роботи ФБУ – Кличко про ситуацію з Вихристом
Віктор Вихрист зі скандалом перейшов у професіонали

Володимир Кличко дав свою оцінку діям виконкому Федерації боксу України щодо ситуації з переходом Віктора Вихриста у професійний бокс.

Після переходу Віктора Вихриста у професіонали виконком ФБУ виступив з ініціативою перед контрольно-дисциплінарним комітетом Федерації боксу України дискваліфікувати на три роки особистого тренера Вихриста Олександра Ляхового від участі в чемпіонатах і Кубках України як тренера та секунданта і на цей же термін заборонити менеджеру Вихриста Андрію Котельнику брати участь у будь-яких офіційних заходах ФБУ. Ми попросили Володимира Кличка прокоментувати це рішення. Про це пише mixsport.pro.

"Карати тренера і менеджера Вихриста - це абсолютна дурість", - вважає Володимир Кличко. - "Чим же тоді Ломаченко зі своїм легендарним батьком, Олександр Усик або ми з братом відрізняємося від Вихриста? Всіх нас із Віктором об'єднує одне - ми хотіли розвиватися як боксери. Чесно кажучи, прочитавши інтерв'ю з В'ячеславом Глазковим, був розчарований методами роботи керівництва ФБУ. У мене немає сумнівів, що все, сказане Глазковим, є правдою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українського боксера заберуть квартиру та стипендію за перехід у професійний бокс

Віктор Вихрист працював спаринг-партнером Володимира Кличка під час підготовки українця до бою з Ентоні Джошуа в квітні 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Я розчарований методами роботи ФБУ – Кличко про ситуацію з Вихристом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути