Ексклюзиви
субота, 13 липня 2019 19:18

"Я проплакав кілька днів" - легенда світового футболу повідомив про смертельну хворобу

"Я проплакав кілька днів" - легенда світового футболу повідомив про смертельну хворобу
Синіша Михайлович був майстром штрафних ударів

Відомий в минулому сербський футболіст, а нині тренер італійського клубу "Болонья" Синіша Михайлович дав прес-конференцію, на якій розповів про свою серйозну хворобу. У 50-річного тренера був діагностований гострий лейкоз.

"Це стало для мене справжнім потрясінням. Я проплакав кілька днів, перед очима пронеслося все моє життя. Але тепер з нетерпінням чекаю початку бою. Це агресивна хвороба, але її можна перемогти. Упевнений і у мене немає ніяких сумнівів, що я виграю цю битву , використовуючи свою тактику". Про це пише "Сегодня"

"Я виграю цю битву для моєї сім'ї, для моїх дітей і для всіх тих, хто любить мене. За останні кілька днів я отримав 600-700 повідомлень і перепрошую за те, що не відповів, оскільки хотів провести час наодинці з самим собою для того, щоб відкинути весь негатив, почати бій і завдати удару у відповідь.

Я плакав останні кілька днів, але мені не подобається, коли люди мене жаліють. Ніхто не повинен мене жаліти. Я в порядку.

Б'юся об заклад, ви в останню чергу подумали б про мене як про людину, яка може захворіти. Я тренуюся, підтримую форму, я великий і сильний. Я не відчував ні втоми, ні болю. Все було нормально.

Мій батько помер від раку, тому я регулярно здаю аналізи. Ніхто з нас не повинен думати, що ми непорушні. Всі ми думаємо, що з нами цього не станеться. І якщо я, як публічна особа, зможу пройти через це, то сподіваюся, що допоможу іншим перевірити себе і зрозуміти, що це може статися з ким завгодно. Я був абсолютно здоровий в усіх відношеннях, але все ж я тут. Це змінює життя в одну мить.

Сподіваюся, що після того, як виграю цю битву, я зможу обговорити це з усіма вами. На жаль, мені нічого не дали в житті. Мені довелося боротися за все. Тепер я буду боротися і з цим", - заявив Михайлович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 69-річний екс-форвард збірної ФРН забив гол ударом через себе

У складі "Црвени Звезди" Синіша Михайлович вигравав Кубок чемпіонів (нині - Ліга чемпіонів) в 1991 році, з "Лаціо" перемагав у Кубку кубків (1999) і Суперкубку УЄФА (1999), а також вигравав чемпіонати Югославії і Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Я проплакав кілька днів" - легенда світового футболу повідомив про смертельну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути